khezri مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 17 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 113 امتياز: 31535 تشکر کرده: 30 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: مهاباد
ارسال شده در: دوشنبه، 7 دي ماه ، 1388 13:50:34 موضوع مطلب: محروم شدن از یک درس به چه قیمتی ؟ (
محروم شدن از یک درس به چه قیمتی ؟ ( طنز اجتماعی )
- آقا شما دانشجو هستید ، این حرفها در شخصیت یک دانشجو نیست . خجالت داره .
- بابا مگه من چی گفتم ، اگر عدالت هست برای همه ، گناه من چیه که روی خط فقرم و جزو دهک های زیر خط فقر محسوب نمی شوم ، من هم سهام عدالت می خواهم .
- بابا کو ، کدام سهام کی گرفته که شما دومیش باشید ، بعدش هم اینطوری که به من خبر دادن شما به علت دیگه ای به کمیته انضباطی احضار شدید ، بهتره برید روی اصل مطلب و تفره نرید .
- مشکل من اینه که در لایحه ی ( نه طرح ) هدفمند کردن یارانه ها حقی برای من در نظر گرفته نشده
- وایستا ، تو کی هستی که هدفمند کردند یارانه ها را زیر سوال می بری . به رشته شما هم ربطی نداره
- چرا ربطی به رشته ام نداره من مهندسی رایانه می خونم و تو این رشته هم صاحب نظر هستم .
- هاهو .. ببین آقا شما به علت درگیری و زد و خورد به اینجا فراخوانی شدید
- آها ، خوب علت همینه که می گم در یارانه پخش رایگان انواع جدید مواد مخدر هیچ سهمی برای ما در نظر نگرفتن ، تا آنجایی هم که خودم شاهدم از انواع قدیمی 5 دوره پخش گردیده که من تنها یک بار دریافت کردم و آنهم در آخر صف رسیدم که نصف سهمیه مقرر بود .
- خوب می خواستی زودتر می رفتی تا به انتهای صف نرسی ، انواع قدیمی و جدید دیگه چیه ؟
- انواع جدید نخ ، پماد و چسب زخم
- خوب اینها که نیازی به یارانه نداره چسب 100 تومن پماد 200 تومن نخ رو هم می تونی از مادرت بگیری ، این دیگه زد و خورد نداره ، می دونم جریان چی کافور تو غذا ها نمی ریزیم باز تو تقسیم دخترای دانشگاه بین خودتون اختلاف پیدا کردید ، این مسئله را با امور فرهنگی و دانشجویی هماهنگ می کنم
- کدام مسئله ؟
- دوبل کردن کافور و با حاج آغا هم صحبت می کنم که یک دوره سخنرانی ارشادی برایتان بزاره
- برو بابا دختر کبلویی چنده ؟
- 2000 سکه بهار آزادی
- نخ ، پماد و چسب از انواع جدید مواد مخدر هستند . نخ را می پیچونن دور سیگار ، پماد را روی پوست می مالند و چسب زخم را روی محلی میزنند که خودشان زخمی می کنند تا مواد زودتر اثر کنند . همه ی اینها در دانشگاهی پخش می شوند که شما مسئول کمیته ی انضباطی آن هستید و این تناقضی را بین دانشگاه و دنیای واقعی بوجود میاورد .
- کدام تناقض ؟
- معزلات اجتماعی .
- اینکه مواد در دانشگاه به صورت رایگان پخش میشه باعث رکود قیمت در خاج از اون میشه ؟ تو دیگه غم مواد فروشا رو نکن
- هیچ می دونید که بیشترین درصد ابتلا به ایدز از تزریق مواد است ، آمار طلاق و بیکاری را چطور ؟ می دونید مصرف مواد باعث زوال اندیشه و در نهایت رکود پیشرفت کشور می شود ؟
- پس معلوم شد واحد تنظیم جمعیت و خانواده را پاس نکرده اید ؟
- موضوع چیه استاد خیلی به جمعیت و ... اینا گیر دادی؟
- هیچی ، به تو ربطی نداره
- من می گم نمی شه کاری کرد که اینطوری نباشه و دانشگاه به عنوان یک مصرف کننده مواد به تولید کننده اندیشه وفناوری بدل بشه
چند روز بعد ( نامه محرمانه کمیته انضباطی )
بدین وسیله شما به علت نقد طرح ( همان لایحه ) هدفمند کردن یارانه ها و عدم احترام به اصل آزادی و بی احترامی به تفکر دیگران ( یارو یک اسکلت کرده گردنش و به نام .... دانشجویی مواد پخش می کنه ماهم قلاده اش را از گردنش بیرون آوردیم ) ملزم به دادن تعهد گردیده که از این پس به اصل آزادی اندیشه احترام گزارده و از روی منشور حقوق بشر جهانی 100 بار مشق کرده و برای تنیه و جریمه درس معماری یارانه (همان کامپیوتر) حذف و پیشنیاز آن تنظیم جمعیت و خانواده جایگزین می گردد .
با تشکرات فراوان کمیته محترم انضباطی
این طنز 90 در صد واقعی است آن 10 درصد هم شاخ بال است مگر نه دروغ نیست .
_________________ به امید روزی که ندای لا اله الا الله در جای جای این کره خاکی شنیده شود