بسم الله الرحمن الرحيم                      صفحه اصلي|تالار گفتمان|قالب|آرشيو خبر |موضوعات|بخش کردی|برترينها
17:55 پنج شنبه 18 شهريور ماه ، 1389
نوگرا: تالار گفتمان

نوگرا :: نمايش موضوعات - اعدام عاملان قتل "دوعا"دختر كرد مسلمان

اعدام عاملان قتل "دوعا"دختر كرد مسلمان

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

نوگرا صفحه اول انجمن -> سیاسی اجتماعی فرهنگی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sara200
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
6 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 98
امتياز: 18445
تشکر کرده: 0
تشکر شده 8 بار در 8 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 17:45:53    موضوع مطلب: اعدام عاملان قتل "دوعا"دختر پاسخ همراه با اعلان

چهار نفر از پیروان آیین ایزدی در کردستان عراق که در سال 2007 یک دختر را سنگسار کرده و به قتل رسانده بودند ، اعدام شدند.

به گزارش عصرایران ، "دوعا" دختر کرد عراقی پیرو این مسلک ، عاشق یک جوان مسلمان شده بود و می خواست با او ازدواج کند.این در حالی است که طبق آموزه های مکتب ایزدی ،ایزدی ها نمی توانند با پیروان دیگر ادیان ازدواج کنند.

به همین دلیل و بر اساس سنت های قبیله ای و مذهبی ، خاندان "دوعا" پس از اگاه شدن از ارتباط وی با یک جوان مسلمان ، با سنگ به او حمله کردند و آنقدر به او سنگ زدند تا دختر بینوا درگذشت.

پس از آن ، فیلمی از صحنه های سنگسار دوعا در اینترنت پخش شد که افکار عمومی را به شدت متاثر کرد و مقامات قضایی عراق ، عاملان این سنگسار را تحت تعقیب قرار دادند و سرانجام با تأیید دادگاه عالی جنایات موصل، حکم اعدام چهار تن از قاتلان "دوعا" اجرا شد.
دو تن از اعدامی ها ، برادران دوعا بودند که عشق او به جوان مسلمان را مایه ننگ خانواده خود می دانستند.

ایزدی ها که کرد تبار هستند عمدتا در موصل زندگی می کنند و آیین آنها تلفیقی از باورهای مختلف زرتشتی ، مسیحیت ، اسلام ، یهودیت و برخی اعتقادات قبیله ای است.

عصر ايران

البته واقعيت اين بود كه بحث دعا فقط عشق و عاشقي نبود بلكه سر اين بود كه او به دين اسلام در امده بود و مسلمان شده بود .

اما بعضي ها قضيه را معكوس كردند .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16
امتياز: 1565
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 15 فروردين ماه ، 1389 03:52:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مراسم سنگسار از مراسم عجیب مسلمانان است که‌ به‌ صورت گسترده‌ در ممالک اسلامی انجام می شود اعتراض از کسی قابل قبول است که‌ خودش اینکاره نباشد. و مسلمان شدن دعا دروغی نیست که‌ کسی باور کند و اگر کسی باور کند بالاخره‌ حقیقت برایش روشن خواهد شد و چند برابر آنکه‌ اینجا از داستان تاثیر گرفته‌ آنجا تاثیر متضاد می گیرد.

بازگشت به بالا

harir
مدیر انجمن
مدیر انجمن

12 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 127
امتياز: 47350
تشکر کرده: 12
تشکر شده 17 بار در 16 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 16 فروردين ماه ، 1389 12:10:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزيز Frank

شما عنوان مي كنيد: "

مراسم سنگسار از مراسم عجیب مسلمانان است که‌ به‌ صورت گسترده‌ در ممالک اسلامی انجام می شود "
اگه شما سنگسار رو جز مراسم هاي عجيب مي دانيد چرا از آيين ايزدي كه سنگسار را انجام مي دهند دفاع مي كنيد شايد از نظر شما اين كار براي آنها چيزي عادي و قابل قبول است و اين كار تنها براي مسلمان عجيب است؟ آنها اين كار براي كسي كه از آيينشان سرباز زده است انجام دادند در حاليكه اسلام مي فرمايد براي پذيرش اين دين هيچ اجباري نيست و اين راه من است خواه شاكر باشيد خواه كافر، به نظر شما كداميك عاقلانه و منطقي تر است؟ محض اطلاع شما عرض كنم كه كه سنگسار جز شريعت يهود بوده و در شريعت اسلام با نزول آيات سوره نور نسخ شده است در ضمن تنها به عنوان يك نمونه از جنايات عليه مسلمانان كشتار بي رحمانه يهوديان در فلسطين را ببينيد آيا به نظر شما آن هم چيزي عادي است اما اگر مسلمانان طبق شريعت براي اجراي حقي، كسي را محكوم به اعدام كنند عجيب و غير قابل قبول است؟

چشم ها را بايد شست / جور ديگر بايد ديد

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 17 فروردين ماه ، 1389 00:59:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب حریر شما اگر دوستانه رفتار می کردید به‌ من انگ پذیرش آنچه‌ بر سر دوعای بیچاره آمد را نمی زدید. آئین ایزدی همانطور که‌ خودت گفتی بخشیش از اسلام گرفته‌ شده‌ است و چه‌ جنایتها که‌ در اسلام روا داشته‌ شده‌ است.
برای پذیرش اسلام هم اجبار اگر نبود هیچکس چنین دینی را فاقد هرگونه‌ روحانیتی است را نمی پذیرفت. دینی که‌ پیامبرش رسما 11 زن می گیرد را وقتی با مسیحیت مقایسه‌ می کنی درمی یابی که بجز زور چیز دیگری نمی توانست در پایدار بودنش نقش داشته‌ باشد. عمر این را فهمید و شما انکار کن!
کشتار یهودیان در فلسطین دروغ است و این دروغ گفتنها دارد جزئی از شریعت اسلامی می شود مثل همین مسلمان شدن دوعا که‌ با خط قرمز درشت نوشتی.

بازگشت به بالا

khezri
مدیر انجمن
مدیر انجمن

17 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 113
امتياز: 31535
تشکر کرده: 30
تشکر شده 4 بار در 4 پست

محل سكونت: مهاباد

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 17 فروردين ماه ، 1389 14:17:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ ‏

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 940
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: سقز

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 22:57:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام

Frank مي نويسد:
مراسم سنگسار از مراسم عجیب مسلمانان است ( میگم اینو خودت تنهایی کشفش کردی ) که‌ به‌ صورت گسترده‌ در ممالک اسلامی انجام می شود (ما شالله دروغ پشت دروغ اولا ثبوت زنا یک امر بسیار سخته یعنی باید چهار نفر شاهد وقوع زنا باشن تا انجام زنا ثابت بشه و چون این امر خیلی کم اتفاق می افته در نتیجه عمل رجم بسیار کم در کشورهای اسلامی دیده میشه )اعتراض از کسی قابل قبول است که‌ خودش اینکاره نباشد( سنگسار این دختر مسلمان بخاطر زنا نبوده پس تشبیهت بی جاست ). و مسلمان شدن دعا دروغی نیست که‌ کسی باور کند و اگر کسی باور کند بالاخره‌ حقیقت برایش روشن خواهد شد و چند برابر آنکه‌ اینجا از داستان تاثیر گرفته‌ آنجا تاثیر متضاد می گیرد( جون من اگه کسی این جمله آخرشو فهمید بیاد برام ترجمه ش بکنه نمی دونم یعنی شما مسلمان شدن یک کافر رو امری غیر ممکن می دونید در خود اروپاش سالیانه دهها هزار نفر دارن مسلمان میشن اصلا همون آقای سویسی که مخالف ساخت مناره مساجد در سویس بود مسلمان شد ولی تا کور شود هر آنکه نتواند دید بله در ضمن سنگسار یک امر قطعی در اسلام نیست و میان فقها اختلاف نظر وجود داره که من خودم از مخالفین هستم و کاملا برام ثابت شده .

آخرين ويرايش توسط magic-rds9 در تاريخ پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 23:14:57; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 23:12:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Frank مي نويسد:
جناب حریر شما اگر دوستانه رفتار می کردید به‌ من انگ پذیرش آنچه‌ بر سر دوعای بیچاره آمد را نمی زدید. آئین ایزدی همانطور که‌ خودت گفتی بخشیش از اسلام گرفته‌ شده‌ است و چه‌ جنایتها که‌ در اسلام روا داشته‌ شده‌ است.(ببخشید مثلا چه جنایت هایی هرچی تو دلت هست بگو تا یه موقع عقده ای نشی )
برای پذیرش اسلام هم اجبار اگر نبود هیچکس چنین دینی را فاقد هرگونه‌ روحانیتی است را نمی پذیرفت( لا اکراه فی الدین در پذیرش دین هیچگونه اجباری نیست میگم اگه برای اثبات حرفات یه مدارک و مستنداتی هم بیاری راحت میشه دروغهاتو ثابت کنی). دینی که‌ پیامبرش رسما 11 زن می گیرد( دهنت رو ببند وقتی در مورد سرور و سالار خودت و من و تمام بشریت حرف می زنی مواظب حرفات باش خاصتا وقتی توی یک فوروم اسلامی داری می زرتی آخر مشکل تو اینه که هر دروغی رو میگن میای اینجا میگی اولا رسول خدا در سن 25 سالگی با یک زن 40 ساله ازدواج کرد و تا ایشان زنده بودند با زنی دیگر ازدواج نکردو تعدد زوجات پیامبر حکمت های متعددی دارد که ان شاالله در پایین آنها رات خواهیم آورد) را وقتی با مسیحیت مقایسه‌ می کنی درمی یابی که بجز زور چیز دیگری نمی توانست در پایدار بودنش نقش داشته‌ باشد( یعنی مسیحیت از اسلام معنوی تره !!!!!!!!!!!!!!!!). عمر این را فهمید و شما انکار کن!عمر اون وقت چیکار کرده جز ساکت کردن یه عده که پشت سر هم در میان مسلمانان تفرقه می افکندند و بارها به مرزهای اسلامی حمله کرده و چپاول و غارت به راه انداخته بودند اگر اسلام زورکی بود تا صدها سال بعد از خلافت عمر و فتح ایران آتش آتشکده ها همچنان روشن نبود )
کشتار یهودیان در فلسطین دروغ است و این دروغ گفتنها دارد جزئی از شریعت اسلامی می شود مثل همین مسلمان شدن دوعا که‌ با خط قرمز درشت نوشتی
( جان !!!!!!!! دروغ است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 بهت فرصت میدم این حرفت رو پس بگیری مگه کشکه هر وقت چیزی به مزاق حضرت مبارک چنابعالی شما خوش نیامد بگی ((دروغ است )) من متخصص قضیه فلسطینم آنچنان برات ثابت می کنم که شاخ دربیاری.

اینجا نمی تونی هرچی دلت خواست بگی .............. پس مواظب باش چی میگی

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 00:41:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آقای نمی دونم چی چی همین که‌ شما شاخ داری کافیه‌ آرزوش رو برای دیگران نکن
من از مریض احوال بودن شماها باخبر بودم همینجوری می خواستم کمکتون کنم نمی خواهید انجمن اسلامیتون پیشکش خودتون

بازگشت به بالا

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 09:25:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Frank مي نويسد:
آقای نمی دونم چی چی همین که‌ شما شاخ داری کافیه‌ آرزوش رو برای دیگران نکن
من از مریض احوال بودن شماها باخبر بودم همینجوری می خواستم کمکتون کنم نمی خواهید انجمن اسلامیتون پیشکش خودتون

وای چی شد حالت تهوع بهت دس داد .............. .............
کمک .کمک ....... جان من بیا دست ما رم بگیر میگم یه کم بده اینجوری فرار کنی این بحث رو تکمیل کن بعد تشریف مبارکت رو ببر
هر شبهه ای داری مطرح کن .هر چی دلت می خواد بگو بچه جون

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 16:41:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بله، خوبه‌ خودتون می دانید که‌ تهوع آورید‌ ، خیلی قوی بودم که‌ تاحالا شماها رو تحمل کرده ام. شبه ای هم نیست مطمئن هستم که‌ با انسانهای تکامل نیافته‌ ای حرف می زنم. یک عده‌ انسان زبون که‌ دلشان می خواهد فکر کنند که‌ دیگران هم مثل آنها هستند.

بازگشت به بالا

malkolmx
مدیر انجمن
مدیر انجمن

21 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 58
امتياز: 15155
تشکر کرده: 3
تشکر شده 5 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 17:28:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از جمله نشانه های رفتار مدنی که در قرآن آمده و سنت پیامبر (ص) نیز آن را به تفصیل بیان کرده است : مدارا با مخالفان می باشد که به خصوص با کسانی که در دین و عقیده با مسلمانان مخالف هستند.

یکی از مهمترین شرطها در یک بحث ، احترام به طرف مقابله، هر چند هم عقیده ش مخالف عقیده ما باشه . که به نظر در بحث بالا رعایت نشده که نتیجه رودیدید ( توهین به یکدیگر). من که اولین باره این نوع صحبت ها رو تو تالار دیدم دوستان اگه جنبه بحث کردن و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید لطف کنید بحث نکنید و اگر هم دوست دارید که بحث کنید لطف کنید تو محیط دیگه چون این حرفایی که شما می زنید مناسب این تالار نیست .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از malkolmx تشکر کرده اند magic-rds9

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 23:09:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Frank مي نويسد:
بله، خوبه‌ خودتون می دانید که‌ تهوع آورید‌ ،(یواش یواش تند نرو عزیزم شما یه دیمن هیدرینات لازم داری که من الان برات تجویزش می کنم تا اینقد زود بالا نیاری ) خیلی قوی بودم که‌ تاحالا شماها رو تحمل کرده ام.( ماشاالله خدا قوت ) شبه ای هم نیست مطمئن هستم که‌ با انسانهای تکامل نیافته‌ ای حرف می زنم . یک عده‌ انسان زبون که‌ دلشان می خواهد فکر کنند که‌ دیگران هم مثل آنها هستند.( نه فدات شم خیالت تخته تخت من اصلا دلم نمی خواد مثل تو باشم اگه فک می کنی خیلی با انسانهای تکامل نیافته ای روبه رو هستی هر انتقاد و ایرادی نسبت به دین ما پیامبر ما و اصحابش داری مطرح کن تا ببینی ما تا چه حد تکامل یافته ایم و شما تا چه حد بی چیز و فقیر هستید)

ان العزة لله

بازگشت به بالا

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 فروردين ماه ، 1389 23:21:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

malkolmx مي نويسد:
از جمله نشانه های رفتار مدنی که در قرآن آمده و سنت پیامبر (ص) نیز آن را به تفصیل بیان کرده است : مدارا با مخالفان می باشد که به خصوص با کسانی که در دین و عقیده با مسلمانان مخالف هستند.

یکی از مهمترین شرطها در یک بحث ، احترام به طرف مقابله، هر چند هم عقیده ش مخالف عقیده ما باشه . که به نظر در بحث بالا رعایت نشده که نتیجه رودیدید ( توهین به یکدیگر). من که اولین باره این نوع صحبت ها رو تو تالار دیدم دوستان اگه جنبه بحث کردن و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید لطف کنید بحث نکنید و اگر هم دوست دارید که بحث کنید لطف کنید تو محیط دیگه چون این حرفایی که شما می زنید مناسب این تالار نیست .

سلام علیکم
حرفای شما رو سر من
بله مدارا کردن با مخالفان لازمه اما نه کسانی که جز توهین و تحقیر عقاید دیگران هدفی ندارند وقتی ایشون با تمام حقد و کینه اش در مورد دین ما ورسول خدا که با پدر و مادرم فدایش شوم حرف می زنه باور کن انتظار اینکه باهاش تسامح داشته باشم یه کم بی محله
اما اینکه من اطلاعات کافی دارم یا نه باید بدونید با وجود اینکه نوزده سالمه ولی تا دلت بخواد از این فوروم به اون فوروم چرخیدم و با این جور آدما یا شیعه ها بحث کردم پس خیالت راحت فقط دلم می خواد بحث رو شروع کنه تا ببینین کی بهتر حلاجی بلده من یا ایشون (ریا نشه البته ان شاالله نیست چون کسی ما رو نمی شناسه ویه ارتباط مجازیه ) می دونم با کی میشه چه جوری حرف زد اگه یه ذره احترام درش می دیدم مطمئن باش اخی من هم اینجوری جوابش رو نمی دادم ولی یه همچین آدمهایی رو من خوب می شناسم نرم باشی می خورنت فک می کنن خوش مزه ای
و دیشب هم فقط بخاطر جواب دادن به این آدم در این منتدی عضو شدم
به خدا قسم کسی به نور چشمان من محمد صلی الله علیه وسلم کوچکترین دهن درازی بکنه نرم تر از این نمیشه باهاش برخورد کرد

بابی انت و امی یا رسول الله

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 02:11:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ظاهرا من صحبتهای این دوست جوان را زیادی جدی گرفته بودم که از قرار معلوم و با توجه‌ به‌ اشارات خودش کار درستی نبوده‌ است.‌

بازگشت به بالا

Azady
Newbie
Newbie

23 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 935
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 10:35:34    موضوع مطلب: سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستا پاسخ همراه با اعلان

[FONT=Tahoma]از اينكه زحمت ميكشيد و مباحثاتي رو در تالار و فضاي مجازي با يكديگر انجام ميدهيد كمال تشكر و قدرداني رو دارم
اما چند نكته به دوستان عزيز عرض كنم " ما فعلا در فضايي هستيم (مجازي) كه رنگ و بوي اسلامي را دارد و اگر هم به اين مباني معتقد هم نباشم در فضاي جدلي نميشود مباحث علمي نمود و پيشرفت مباحث منتج به نتيجه نخواهد شد و دوست فعالي مانند فرانك با وجود اينكه بعضي از مسائل را قبول ندارد و براي اينكه بشود در فضايي آرام و بدون جدل به نتايجي كه موافق فطرتش است برسد ؛ كم كم رو به دلخوردگي و شايد ناراحتي و دورشدن از اين مباحث و اين فضا رو مي آورد و اين مطلوب برخورد ديني (اسلامي) نيست چون سرلوحه كارهاي ما آيه ي قرآن است كه ميفرمايد :" ادفع بالتي هي احسن " و " و يبشرعبادي الذين يستمعون القول و يتبعون احسنه "
درباره آن دوستمون هم كه ناراحت شدند ، من هم ميگويم هزار بار بابي و امي يا رسول الله
اما بايد هميشه آرام بود و از رفتار و كردار رسول الله در برخورد با مخالفان (نه دشمنان حربي)تبعيت كرد و
اين رفتار هم لازمه يك جامعه ي مدني است پس از هم اكنون بايد آنرا تمرين كنيم

بازگشت به بالا

sara200
مدیر انجمن
مدیر انجمن

6 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 98
امتياز: 18445
تشکر شده 8 بار در 8 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 11:19:12    موضوع مطلب: دوستان گرامی پاسخ همراه با اعلان

به نام خدا
دوستان گرامی چرا همدیگر را محکوم می کنید؟ هدف از ارئه این مطتالب به وجود آمدن دوستی و محبت بیشتر است ما به دنبال نفی دیگران نیستیم .چرا همدیگر را محکوم می کنید دوست گرامی کاک فرانک شما چه جوری به خودت اجازه می دهید که چیزی را ثابت کنید در حالی که وجود ندارد ؟شما چرا از دینی دفاع می کنید که هیچ جایی در قرآن و سنت ندارد؟
قصدم فقط
آگاهی می باشد
با تشکر

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 12:16:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من بخاطر مشاجره‌ ای که‌ با آقای تازه‌ وه‌ارد داشتم اظهار پشیمانی کردم و تکرار نخواهد شد.
و اما در مورد گفته‌ سارا خانم که‌ من را متهم به‌ اثبات لاوجود می کند این از فرافکنی ها و تهمتهای رایج است که‌ مسلمین به‌ دیگران می زنند. شما مگر نیستید که به‌ وجود‌ خدا معتقدید آنهم بدون اثبات! من را متهم به‌ اثبات کدام لاوجود می کنید!؟ همینجا هم به‌ دروغ ادعای مسلمان شدن دوعا را کردید و باز زحمت نمی کشید که‌ اثباتش کنید. من از کدام دین دفاع کرده‌ ام!؟ برای اطلاع شما من آتئیست (ملحد) هستم و مثل ولتر معتقدم که‌ اولین روحانی اولین حقه باز بود که‌ به‌ اولین ساده‌ لوح برخورد نمود. .

بازگشت به بالا

magic-rds9
Newbie
Newbie

19 فروردين ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 12:27:49    موضوع مطلب: Re: سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوس پاسخ همراه با اعلان

Azady مي نويسد:
[FONT=Tahoma]از اينكه زحمت ميكشيد و مباحثاتي رو در تالار و فضاي مجازي با يكديگر انجام ميدهيد كمال تشكر و قدرداني رو دارم
اما چند نكته به دوستان عزيز عرض كنم " ما فعلا در فضايي هستيم (مجازي) كه رنگ و بوي اسلامي را دارد و اگر هم به اين مباني معتقد هم نباشم در فضاي جدلي نميشود مباحث علمي نمود و پيشرفت مباحث منتج به نتيجه نخواهد شد و دوست فعالي مانند فرانك با وجود اينكه بعضي از مسائل را قبول ندارد و براي اينكه بشود در فضايي آرام و بدون جدل به نتايجي كه موافق فطرتش است برسد ؛ كم كم رو به دلخوردگي و شايد ناراحتي و دورشدن از اين مباحث و اين فضا رو مي آورد( به درک اخوی این آدم نیومده که منطقی مسائلش رو مطرح کنه اومده عقاید ما رو تحقیر کنه) و اين مطلوب برخورد ديني (اسلامي) نيست چون سرلوحه كارهاي ما آيه ي قرآن است كه ميفرمايد :" ادفع بالتي هي احسن " و " و يبشرعبادي الذين يستمعون القول و يتبعون احسنه "
درباره آن دوستمون هم كه ناراحت شدند ، من هم ميگويم هزار بار بابي و امي يا رسول الله
اما بايد هميشه آرام بود و از رفتار و كردار رسول الله در برخورد با مخالفان (نه دشمنان حربي)تبعيت كرد و
اين رفتار هم لازمه يك جامعه ي مدني است پس از هم اكنون بايد آنرا تمرين كنيم

یه همچین آدمهایی رو اینجوری میشه نرم کرد نا با قربون صدقه رفتن
اون فقط توهین می کنه نه بحث کردن پس نمیشه باهاش بهتر از این برخورد کرد اگه مثله آدم نقطه نظراتشو مطرح کنه اون وقت میشه باهاش بحث کرد و تسامح داشت نه با یه همچین حاقدی
متاسفانه شما حد و مرز تسامح رو خیلی گسترده کردین ما یه ثوابتی داریم که به راحتی و بخاطر اینکه دله یه آدم ازمون نرنجه نمی تونیم زیرپاشون بذاریم اگه این جوریه اصلا بیاین زکریا بطرس ملعون رو باهاش تسامح داشته باشین
اگه می خواین این انجمن یه کم پربار بشه یه همچین بحث هایی رو لازم داره

بازگشت به بالا

Frank
Newbie
Newbie

29 اسفند ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 14:41:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من آدم دلنازکی نیستم که‌ با این حرفها دلم بشکند پس آقای مجیک می تواند به‌ روش موثر خود در نرم کردن من ادامه دهد مخصوصا اینکه‌ دوستان تاحالا فهمیده‌ اند که‌ اشکال کار کجاست

بازگشت به بالا

Azady
Newbie
Newbie

23 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 935
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 22 فروردين ماه ، 1389 10:19:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من جوابم رو گرفتم
ميدانم اشكال از ماست
قرآن ميفرمايد "قل يا ايهاالكافرون لااعبد ما تعبدون و لاانتم عابدون مااعبد ولا انا عابد ماعبدتم و لاانتم عابدون مااعبد لكم دينكم ولي دين " تازه كه هيچكدوم كافر هم نيستند شايد ندانند ولي اين طرز برخورد با مخالف نيست
در برخورد با افراد بايد مواظب تك تك كلماتي باشيم كه به كار ميبريم چون (به نظر من ) همه الفاظ پيش خداوند حساب دارند مواظب باشيم الفاظ و كلمات هم بر عليه ما شهادت ندهند !!!!!

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

نوگرا صفحه اول انجمن -> سیاسی اجتماعی فرهنگی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 10 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت