|
barfane
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 57 امتياز: 61085 تشکر کرده: 3 تشکر شده 18 بار در 13 پست
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 26 فروردين ماه ، 1389 14:50:15 موضوع مطلب: یا رب |
|
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ای معبود من و ای یکتای عالم ، ای هستی بخش نیستی .............یا رب!
تنها تو را می پرستم و تنها از تو یاری می جویم . ای خالق من باز هم تو را می خوانم . خدای من ، یا رحمن و یا رحیم ............تویی مولای من و غیر ازتو کیست که لایق پرستش باشد!
خدایا با کوله باری از گناه نزد تو آمده ام ،ای بخشاینده ی مطلق گناهانم را ببخش و بیامرز چرا که دیگر قلبم تحمل این همه سیاهی و زشتی را ندارد.
خداوندا تویی پناه بی پناهان پس مرا در سایه ی رحمتت پناه ده هرچند خود می دانم لیاقت رحمتت را ندارم.
خداوندا تو یاور من باش و مرا به حال خود وا مگذار چرا که اگر تو حامی ام نباشی لحظه ای آسوده نخواهم بود.
ای پروردگار من ،آنچه را که طاقت تحملش را ندارم و بر من مقرر نکن .
بار الهی تو را سپاس میگویم به خاطر اسلام این نعمت عظیم، و به خاطر پیامبرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وسلم) .
و تو را شکر می گویم به خاطر پدر و مادر صالحی که بر من عطا نموده ای و به خاطر رزق حلالی که روزیمان کرده ای .
خدای من، تو را سپاس می گویم به خاطر عقل و جسم سلیمی که به من عطا فرموده ای و تو را شکر می گویم حتی اگر بیمار باشم چرا که تو میدانی و من نمی دانم.
خداوندا تو را سپاس میگویم به خاطر دوستان صالح و نیکو سیرتم واز شر دوستان زشت سیرت و هر آنکس که تو نمی پسندی اش به تو پناه میبرم .
و تو را سپاس و سپاس و باز هم سپاس به خاطر تمام داشته هایم و نداشته هایم . |
|