بسم الله الرحمن الرحيم                      صفحه اصلي|تالار گفتمان|قالب|آرشيو خبر |موضوعات|بخش کردی|برترينها
18:33 پنج شنبه 18 شهريور ماه ، 1389
نوگرا: تالار گفتمان

نوگرا :: نمايش موضوعات - یا رب

یا رب

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

نوگرا صفحه اول انجمن -> جوانان و دين

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

barfane
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
11 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 57
امتياز: 61085
تشکر کرده: 3
تشکر شده 18 بار در 13 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 فروردين ماه ، 1389 14:50:15    موضوع مطلب: یا رب پاسخ همراه با اعلان

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ای معبود من و ای یکتای عالم ، ای هستی بخش نیستی .............یا رب!
تنها تو را می پرستم و تنها از تو یاری می جویم . ای خالق من باز هم تو را می خوانم . خدای من ، یا رحمن و یا رحیم ............تویی مولای من و غیر ازتو کیست که لایق پرستش باشد!
خدایا با کوله باری از گناه نزد تو آمده ام ،ای بخشاینده ی مطلق گناهانم را ببخش و بیامرز چرا که دیگر قلبم تحمل این همه سیاهی و زشتی را ندارد.
خداوندا تویی پناه بی پناهان پس مرا در سایه ی رحمتت پناه ده هرچند خود می دانم لیاقت رحمتت را ندارم.
خداوندا تو یاور من باش و مرا به حال خود وا مگذار چرا که اگر تو حامی ام نباشی لحظه ای آسوده نخواهم بود.
ای پروردگار من ،آنچه را که طاقت تحملش را ندارم و بر من مقرر نکن .
بار الهی تو را سپاس میگویم به خاطر اسلام این نعمت عظیم، و به خاطر پیامبرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وسلم) .
و تو را شکر می گویم به خاطر پدر و مادر صالحی که بر من عطا نموده ای و به خاطر رزق حلالی که روزیمان کرده ای .
خدای من، تو را سپاس می گویم به خاطر عقل و جسم سلیمی که به من عطا فرموده ای و تو را شکر می گویم حتی اگر بیمار باشم چرا که تو میدانی و من نمی دانم.
خداوندا تو را سپاس میگویم به خاطر دوستان صالح و نیکو سیرتم واز شر دوستان زشت سیرت و هر آنکس که تو نمی پسندی اش به تو پناه میبرم .
و تو را سپاس و سپاس و باز هم سپاس به خاطر تمام داشته هایم و نداشته هایم .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از barfane تشکر کرده اند khezri
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

نوگرا صفحه اول انجمن -> جوانان و دين

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 10 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت