بسم الله الرحمن الرحيم                      صفحه اصلي|تالار گفتمان|قالب|آرشيو خبر |موضوعات|بخش کردی|برترينها
15:24 سه شنبه 16 شهريور ماه ، 1389
نوگرا: تالار گفتمان

نوگرا :: نمايش موضوعات - علت تنفر من از ویندوز

علت تنفر من از ویندوز

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

نوگرا صفحه اول انجمن -> كامپيوتر خانگي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

khezri
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
17 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 113
امتياز: 31535
تشکر کرده: 30
تشکر شده 4 بار در 4 پست

محل سكونت: مهاباد

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 14:42:33    موضوع مطلب: علت تنفر من از ویندوز پاسخ همراه با اعلان

علت تنفر من از ویندوز

از تابستان 1375 ( کلاس پنجم ابتدایی ) اولین باری که با کامپیوتر کار کردم و با آن کردم تا چند وقت پیش حس عجیب شبیه تنفر از ویندوز داشتم و همیشه دنبال چیزی می گشتم که من را از دست آن برهاند . علت این حس را نمی دانستم ، شاید مشکلات اساسی که برام پیش میاورد . اما این اواخر کلی نرم افزار و ترفندو ... یاد گرفتم و یک سال هم هست که ویندوز نزدم و هیچ مشکلی هم ندارم اما این حس من را رها نمی کرد . دو سالی هم هست که با لینوکس و دنیای سورس باز آشنا شدم ، اما توجیهات آنها هم نتوانست علت نفرتم از ویندوز را بیابم .
تا اینکه اوایل ترم سوم دانشگاه که تنها در حیاط دانشگاه نشسته بودم و به معزلات اخلاقی بین دانشجوها فکر می کردم تا شاید بتوانم راهی برای حل آن بیابم متوجه این حس مشترک بین این موضوع و تنفرم از ویندوز شدم ، آره خودشه در هر دوی آنها اخلاق زیر سوال می رفت و فطرت سالم آدمی واکنش خوبی نسبت به آن ندارد . آره متوجه این شدم که همین ویندوز 7 که ما هزار تومان از بقالی سر کوچه می گیریم ، در کشور های اروپایی 300 هزار تومان قیمتش است و این یک دزدی آشکار است .
من از ویندوز متنفرم چون نمی داند که 300 هزار تومان حقوق ماهیانه یک خانواده ایرانی است .
من از ویندوز متنفرم چون از من یک دزد ساخته بدون اینکه متوجه باشم .
من از ویندوز متنفرم چون فقط به فکر جیب خودش است و به احساسات کودکانه ی من توجهی ندارد .
و مزحک تر از آن ، یکی از فامیل های ما که در فرانسه زندگی می کنه برای خرید ویندوز ویستا وام گرفته بود .

منبع : نگاه نوین

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

نوگرا صفحه اول انجمن -> كامپيوتر خانگي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 10 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت