قرآن
-
وحی به پیامبر نتیجهی حالت روانی قوهی تخیل و هوش سرشار او نبوده بلکه از طرف خدا نازل شده است با ارائه شش دلیل؟
وحی به پیامبر نتیجهی حالت روانی قوهی تخیل و هوش سرشار او نبوده بلکه از طرف خدا نازل شده است با ارائه شش دلیل؟ نویسنده: سلطان العمیری نابودسازی وحی الهی توسط دیدگاه نوگرایانه شخصی که در تولیدات فکری نوگرایان تأمل میکند به شکلی واضح میبیند که گفتمان آنها به پیگیری وحی الهی و آنچه آورده اهمیتی نمیدهد و اشتیاق و توجهی به بررسی احکام وحی و شناخت مقاصد آن معطوف نمیدارد و حتی به ژرفنگری جهت فهم جزئیات و تفاصیل…
ادامه »»» -
آداب تلاوت قرآن ، رعایت ادب در خواندن قرآن
آداب تلاوت قرآن ، رعایت ادب در خواندن قرآن مؤلف: صالح احمد الشامی / مترجم: مجتبی دوروزی رعایت ادب در همراهی با قرآن بی شک پیوند با قرآن موضوعی است که بر هر مسلمانی واجب است؛ به خاطر این که در زمره ی کسانی قرار نگیرد که قرآن را رها کرده اند، و این که در این پیوند و ارتباط، عظمت و بزرگی این کتاب و قداست آن را دریابد، لذا با رعایت ادب با آن تعامل نموده، و…
ادامه »»» -
اقوال متفکرین و دانشمندان غرب درباره ی قرآن
اقوال متفکرین و دانشمندان غرب درباره ی قرآن نویسنده: محمد شکیب ضربی نوگرا: یک نکته مهم، درج این نظرات برای ایمان آورن ما به قرآن، یا افزایش باور ما به قرآن نمی باشد، قرآن و کلام خدا در نظر ما بسیار بالاتر و والاتر از این حرفاست، این نکات صرفا جهت اطلاع و آگاهی می باشد. لئوتولستوی، فعال سیاسی اجتماعی و یکی از نویسندگان نامی تاریخ روسیه می گوید: «هرکس که بخواهد سادگی و بی پیرایگی اسلام را…
ادامه »»» -
معنای این کلمات قرآنی اثم ، جناح ، حُوب ، خطیئه ، ذنب ، زلّل ، سیئه ، فاحشه ، فحشا ، منکر ، وِزر
معنای این کلمات قرآنی اثم ، جناح ، حُوب ، خطیئه ، ذنب ، زلّل ، سیئه ، فاحشه ، فحشا ، منکر ، وِزر نویسنده: محمد محمد داوود/ ترجمه و اقتباس: عبدالجبار غواصی اثم ـ جناح ـ حُوب ـ خطیئه ـ ذنب ـ زلّل ـ سیئه ـ فاحشه و فحشا ـ منکر ـ وِزر إثم در لغت: به معنای کندی و تأخیر در کسب خیر است که از این جمله گرفته شده است: ناقه آثمه، شتری که در راه…
ادامه »»» -
۴- درس هایی از آیه رمضان سوره بقره آیه ۱۸۵ – بخش چهارم، قرآن تغییر می دهد
۴- درس هایی از آیه رمضان سوره بقره آیه ۱۸۵ – بخش چهارم، قرآن تغییر می دهد قسمت چهارم: قرآن تغییر نمی کند، تغییر می دهد. نویسنده: استاد نعمان علی خان /مترجم: نورِ قرآن حال سوم: وَالْفُرْقَانِ “جدا سازنده نهایی” الف: پس از بیان دو حال قرآن “هُدًی لِّلنَّاس”، “وَ بَیِّنَاتٍ مِنَ الهُدَی” بدون لام نکره، خداوند حال سوم را با لام نکره بیان فرمود: “وَالفُرقَان” یعنی با الف و لام آغاز کرد که به ما می گوید قرآن…
ادامه »»» -
پاسخ به تناقضات و شبهات قرآنی، منزه است کلام خدا
پاسخ به تناقضات و شبهات قرآنی، منزه است کلام خدا 📕کتاب : پاسخ تناقضات قرآنی، منزه است کلام خدا 🔖پاسخ به تناقضات و شبهات قرآنی ▪️موضوع: پاسخ به ۹۲ ادعای اسلام ستیزان در خصوص وجود “تناقض” در بین آیات قرآن کریم ▪️مولف: مراد یوسفی 🔹حتماً آن را دانلود و منتشر بفرمایید… 📕کتاب : پاسخ تناقضات قرآنی، منزه است کلام خدا اسلام ستیزان سالهاست این مطالب را منتشر می نمایند ان شاء الله با نشر گسترده ی این کتاب، پاسخ را…
ادامه »»» -
تحقیقی درباره دو واژه قرآنی «طیب» و «طهر»
تحقیقی درباره دو واژه قرآنی «طیب» و «طهر» نویسنده: محمّد عزیز فتحی تحقیقی درباره دو واژه قرآنی «طیب» و «طهر» که هر دو به معنای پاکی است، و رابطه آن با زندگی مومنانه و مسلمانه با توجه به آیات قرآن و سنت؛ ✅ واژه «طیب» در قرآن مجید؛ واژه «طیب» در قرآن مجید، ۵۰ بار در ۴۶ آیه و ۲۳ سوره تکرار شده است ✅ واژه «طهر» در قرآن مجید؛ واژه «طهر» در قرآن مجید، ۳۱ بار در ۲۶ آیه…
ادامه »»» -
بررسی سبب نابودی قوم ها و حکومت ها !
نویسنده: سید قطب شهید / مترجم: دکتر مصطفی خرمدل آن قانون جهانیایکه بر شب و روزحاکم است، تلاش وکوشش مردمان برایکسب وکار، آگاهی و اطلاع از سالها و حساب وکتاب کارها، خیر و شریکه انسان به دست میآورد و سزا و جزائیکه به خیرو شر او تعلق میگیرد، عواقب هدایت و ضلالت، مسوولیت فردی و شخصی بودن بدان علتکه هیچکسی بارگناه دیگری را بردوش نمیکشد
ادامه »»» -
مفهوم نسیان و فراموش کردن قرآن، در حالی که قرآن گشوده شده
مفهوم نسیان و فراموش کردن قرآن، در حالی که قرآن گشوده شده نویسنده: مجدی الهلالی / مترجم: مجتبی دوروزی قرآن کتاب این امت است، قرآن آخرین پیام خداوند متعال برای بشریت است، که در بطن خود کلیدهای سعادت و هدایت و شفا و تغییر را حمل می کند. برای این که در کسب همه ی این ها به طور کامل از قرآن بهره برده شود، ناگزیر باید با آیات آن تعامل صحیحی داشته و آن را درک کرده و…
ادامه »»» -
از جمله بدترین اقدامات اشتباه در رابطه با قرآن
از جمله بدترین اقدامات اشتباه در رابطه با قرآن نویسنده: مجدی الهلالی / مترجم: مجتبی دوروزی شتاب در حفظ حروف آن به همراه عمل نکردن به آن است تز جمله خطرناک ترین اقداماتی که در موضوع گشوده شدن قرآن و کاسته شدن از هیبت آن در قلب ها سهیم است، شتاب در حفظ حروف آن است. ضرورت حفظ بخشی یا همه ی قرآن در اذهان مسلمانان ریشه دوانیده، و این که صرف حفظ حروف قرآن سبب بالا رفتن جایگاه…
ادامه »»» -
معرفی و نقد افکار قرآنیون و منکران سنت
معرفی و نقد افکار قرآنیون و منکران سنت نویسنده: مراد یوسفی مقدمه مخاطبان بزرگوار در جریان هستید که مقالات و نوشته های ما در زمینه ی پاسخ به شبهات ناباوران می باشد[۱] اما همانگونه که قبلا بیان نموده ایم گاهاً با افرادی مواجه می شویم که مانند ما اهل نماز و روزه نیز هستند! اما تلاش می کنند فعالیت های پژوهشی ما را بی اهمیت نشان دهند! این افراد نام خود را روشنفکر می نامند، حرف و حدیث در مورد…
ادامه »»» -
چگونه قرآن را تفسیر کنیم؟ چه کسی می تواند مفسر قرآن شود؟
چگونه قرآن را تفسیر کنیم؟ چه کسی می تواند مفسر قرآن شود؟ ✏️نویسنده: استاد سعید نورسی ▪️قرآن عظیم الشان خطابی ربانی و عام، و نطقى الهی و فراگیر است که از عرش اعلا خطاب به تمام طبقات و ملتها و افراد در حال گذر نوع بشر در همه اعصار ایراد می شود؛ و درک آن به ویژه در زمان کنونی، که در بر گیرنده بسیاری از علوم و فنون مرتبط با مادیات عالم است، از توان یک نفر یا جماعتی…
ادامه »»» -
قرآن و سپس سنت
قرآن و سپس سنت نویسنده: استاد محمد غزالی نخستین مصدر فراگیری اسلام قرآن کریم است و جایگاه آن در میانه دیگر مصادر همانند نسبت تنهی درخت است با شاخهها و میوههایش. در حدیث آمده است: «فَضْلُ کَلاَمِ اللَّهِ عَلَى سَائِرِ الْکَلاَمِ کَفَضْلِ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ» «فضیلت کلام خدا بر دیگر سخنان مانند برتری خداوند بر مخلوقات اوست». در نظامهای عمومی دیده میشود که در واقع قانونی اساسی بر جماعتها حاکم است و پس از آن قوانین اداری، جنایی، شخصی و…
ادامه »»» -
آشنایی با الشیخ محمد الامین بن محمد بن المختار الجکنی الشنقیطی نویسنده نفسیر اضواء البیان
آشنایی با الشیخ محمد الامین بن محمد بن المختار الجکنی الشنقیطی نویسنده نفسیر اضواء البیان نویسنده: فهیمه جمالی راد عضو هیت علمی دانشگاه فرهنگیان الشیخ محمد الامین بن محمد بن المختار الجکنی الشنقیطی ( ۱۳۲۵_۱۳۹۳ ه.ق)در تینکتو در ناحیه ی کیفا، از روستاهای شنقیط، به دنیا آمد. شنقیط قریه ای در شمال غربی موریتانیا است خاندان وی به علم و ادب مشهور بود و او مقدمات علوم عربی را نزد دایی خویش، شیخ عبدالله بن محمد المختار الشنقیطی، فرا…
ادامه »»» -
معنای تلاوت و قرائت چیست؟ چه فرقی با هم دارند؟
معنای تلاوت و قرائت چیست؟ چه فرقی با هم دارند؟ نویسنده: : محمد محمد داوود/ ترجمه : عبدالجبار غواصی تلا ـ قرأ (تلاوه) در لغت به معنای پیروی است. سپس در مورد مطالعه قرآن به کار رفته است چون آیات قرآن پیاپی و به صورت منظم قرائت میشود. (قرآءه) در لغت به معنای جمع کردن چیزی و به هم پیوستن است. و قرائت نیز به معنای متصل و پیوستن حروف به همدیگر و خواندن آن است. به درستی تفاوت میان…
ادامه »»»