زن خانواده
زن خانواده
-
زندگی شخصی و خانوادگی خود را بهتر کنید
نویسنده: برایان تریسی / مترجم: مهدی قراچه داغی سعادت در زندگی تا حدود زیادی ناشی از روابط خوب با دیگران است. باید در خانواده، زندگی شخصی و نیز کارتان این را لحاظ کنید. بنابراین مدیون خود هستید تا در رابطه با دیگران به تخصص لازم دست پیدا کنید. خوشبختانه، مهارت های اجتماعی را می توان آموخت. می توانید در زمان کوتاهی شخصیت دوست داشتنی از خود بسازید که این بر کیفیت زندگی شخصی و خانوادگی تان می افزاید.
ادامه »»» -
شناخت مردان، ده صفت مردان که باید بدانید!
شناخت مردان، ده صفت مردان که باید بدانید! ✍?: جاسم المطوع ?: م. عبدالرحمن جعفری خانمی نزد من آمد و از شوهر خود گلایه داشت که تندخو و لجباز است. میگفت: او من را اصلا دوست ندارد، اما من به او وابستهام؛ چکار کنم آیا پیش او بمانم یا نه؟ گفتم: از سخنانت چنین پیداست که مردان و طرز تفکر و روش تعامل آنان را خوب نمی شناسی. گفت: شاید! اما آنچه که گفتم واقعیت است. گفتم : شما راست…
ادامه »»» -
حکم قرائت قرآن در دورهی ماهانه
حکم قرائت قرآن در دورهی ماهانه نویسنده: دکتر محمد هیثم الخیّاط / مترجم: محسن نیکخواه در اینجا لازم میدانم به حکم رایج و معروف نهی زن حائض از لمس و تلاوت قرآن در ایام دورهی ماهانه که او را در یک پنجم و یا یکچهارم عمرش از ارتباط با کتاب خدا محروم میکند، اشارهای داشته باشم. این نهی در حالی است که از أم المٶمنین عائشه (رض) روایت شده است که: پیامبر به او فرمود: “آن حصیر کوچک را از…
ادامه »»» -
زنانِ مردساز!
زنانِ مردساز! نوشته: د. نابلسی. ترجمه: عبدالقاهر فقیری ⏺ یکی از آموزگاران علوم قرآنی، در مسجدی می گفت: پسربچهٔ برای ثبت نام در صنف قرآن به نزدم آمد. برایش گفتم: آیا چیزی از قرآن حفظ داری؟ گفت: بلی، از او خواستم تا از جزء «عَمّ» بخواند، و خواند. گفتم: سوره «ملک» را حفظی؟ بی درنگ گفت: چرا که نه، از زیبایی و پختگی حفظش، با آن سن کم، هنوز در شگفتم. از سورهٔ «نحل» پرسیدم، دیدم آن را هم حفظ…
ادامه »»» -
اصول رفتاری بین مردان و زنان در جامعه ی اسلامی
اصول رفتاری بین مردان و زنان در جامعه ی اسلامی نویسنده: شیخ عبدالحی یوسف / مترجم: استاد صفیه مخدومی اساس این تعامل و رفتار، نصوصی است که آدابی را مشخص مینماید تا در جامعهی پاک اسلامی پیروی شود، و در آن جامعه شهوات بر انگیخته نشده و عورتها، آشکار نگردد، و هر مرد مسلمان، هر زنی را در جامعهی اسلامی به منزلهی مادر، خواهر و دختر خود بپندارد، درین نوشتار مختصر برخی ازین اصول را بیان میکنیم: اول: وجوب چشم…
ادامه »»» -
بخشش زنان از دارایی شوهران
بخشش زنان از دارایی شوهران نویسنده: محمد احمدیان ?لحظه ای کوتاه در محضر ر سول الله( ص) ?۹۲- سَمِعْتُ أَبَا هُرَیْرَهَ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ، عَنِ النَّبِیِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ قَالَ : ” إِذَا أَنْفَقَتِ الْمَرْأَهُ مِنْ کَسْبِ زَوْجِهَا، عَنْ غَیْرِ أَمْرِهِ، فَلَهُ نِصْفُ أَجْرِهِ “.(بخاری/ ۲۰۶۶) ( ابوهریره روایت می کند: پیامبر( ص) فرمود: وقتی زنی از مال شوهرش می بخشد، شوهرش به اندازه ی زنش مأجور می شود. ☀️نکات قابل تأمل در حدیث: ۱⃣نکته ی اول: مالکیت یکی…
ادامه »»» -
زنان کشتزار حیات انسانی
زنان کشتزار حیات انسانی نویسنده: محمد احمدیان ?تدبر در قرآن(۲۰) ?”نِسَاؤُکُمْ حَرْثٌ لَکُمْ فَأْتُوا حَرْثَکُمْ أَنَّىٰ شِئْتُمْ ۖ وَقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّکُمْ مُلَاقُوهُ ۗ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ” ( بقره/۲۲۳) (زنان شما کشتزار شما هستند. پس، از هر جا [و هر گونه] که خواهید به کشتزار خود [در]آیید، و آنها را براى خودتان مقدم دارید، و از خدا پروا کنید و بدانید که او را دیدار خواهید کرد، و مؤمنان را [به این دیدار] مژده ده.) ☀️ نکات قابل…
ادامه »»» -
احترام زن در اسلام اینگونه است!
احترام زن در اسلام اینگونه است! نوشته: عمر عبدالکافی / ترجمه: عبدالخالق احسان احترام زن در اسلام اینگونه است! * اسلام به زن احترام نموده و نفقه را از دوش او ساقط ساخت، لذا به فرزند، والدین و شوهرش نفقه نمی پردازد، و حتی نفقه خودش را نیز نمی پردازد، و بلکه شوهرش باید نفقه او را پرداخت کند. * اسلام به زن احترام نموده و برایش مهریه در نظر گرفته که شوهر مکلف به پرداخت کامل آن می باشد.…
ادامه »»» -
خیانت در امانت اخلاقی زشت و عادتی ناپسند
خیانت در امانت اخلاقی زشت و عادتی ناپسند نویسنده: دکتر فاروق حماده /مترجم: مجتبی دوروزی به خدا و رسول او خیانت نکنید و در امانت های تان خیانت روا ندارید خداوند متعالی می فرماید: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِکُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿۲۷﴾ وَاعْلَمُوا أَنَّمَا أَمْوَالُکُمْ وَأَوْلَادُکُمْ فِتْنَهٌ وَأَنَّ اللَّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِیمٌ ﴿۲۸﴾ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن تَتَّقُوا اللَّهَ یَجْعَل لَّکُمْ فُرْقَانًا وَیُکَفِّرْ عَنکُمْ سَیِّئَاتِکُمْ وَیَغْفِرْ لَکُمْ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ﴿۲۹﴾ (انفال ۲۷ تا…
ادامه »»» -
۲۶- نکات قرآنی،جمله ای در قرآن که بخشی از مشکلات خانواده را رهگشاست.
۲۶- نکات قرآنی،جمله ای در قرآن که بخشی از مشکلات خانواده را رهگشاست. مترجم: مسلم خدری ? جمله ای در قرآن که بخشی از مشکلات خانواده را رهگشاست. وَ اسْتَغْفِرِی لِذَنْبِکِ إِنَّکِ کُنْتِ مِنَ الْخَاطِئِینَ /یوسف ۲۹ و اى زن تو نیز براى گناه خود استغفار کن که تو از خطاکاران بودهاى. ?وقتی که زلیخا با یوسف مراوده کرد و شوهرش آن را فهمید، در نهایت سادگی به یوسف گفت از او دوری کن و به زنش گفت: برای گناهت…
ادامه »»» -
سیمای یک زن فرزانه در جهان، حضور زنان در مدیریت کلان سیاسی اجتماعی
سیمای یک زن فرزانه در جهان، حضور زنان در مدیریت کلان سیاسی اجتماعی نویسنده: محمد احمدیان این روزها عملکرد سیاستمدار فرزانه؛ «خانم انگلا مرکل» سر تیتر اخبار جهان گردیده است. علت مطرح بودن ایشان چنانچه از سیاست ورزی( ۱۶) ساله ی ایشان روشن است؛ چشم انداز تازه ای را برای کشور آلمان خلق نمود؛ از جمله اقتصاد ورشکسته ی آلمان را به رتبه ی چهارم جهان رسانید. خانم مرکل اساس سیاست خارجه خود را بر همگرایی بنا نهاد؛…
ادامه »»» -
۱۱- نکات قرآنی، دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است
? نکات قرآنی، دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است ✍️مترجم: مسلم خدری ?نکته شماره ۱۱ ? دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است. وَ أْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلاَهِ وَ اصْطَبِرْ عَلَیْهَا طه ۱۳۲ و کسان خود را به نماز فرمان ده و خود بر آن شکیبا باش. در ادبیات عرب، زیاد بودن مبنا دلالت بر زیاد بودن معنا است. ?نکته قابل توجه در کلمه واصطبر علیها در آیه است، که حرف ” طاء”…
ادامه »»» -
۱۱- نکات قرآنی، دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است.
? نکات قرآنی، دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است. ✍️مترجم: مسلم خدری ?نکته شماره ۱۱ ? دستور خانواده به “نماز” ، مستلزم صبر وبردباری زیاد است. وَ أْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلاَهِ وَ اصْطَبِرْ عَلَیْهَا طه ۱۳۲ و کسان خود را به نماز فرمان ده و خود بر آن شکیبا باش. در ادبیات عرب، زیاد بودن مبنا دلالت بر زیاد بودن معنا است. ?نکته قابل توجه در کلمه واصطبر علیها در آیه است، که حرف ” طاء”…
ادامه »»» -
سه نشانه نامناسب بودن فرد برای ازدواج و سه مانع بزرگ برقراری رابطه سالم بین زوجین
سه نشانه نامناسب بودن فرد برای ازدواج و سه مانع بزرگ برقراری رابطه سالم بین زوجین نویسنده: دکتر ژیلا مرادپور ۱. خودخواهی ۲. خودبرتربینی ۳. خود پاک انگاری ? انسان خودخواه فقط در پی خواسته های بی حدوحصر خود است و برای دستیابی به آنها به راحتی اطرافیان خود را قربانی می کند نیازهایشان را نمی بیند و یا نادیده می گیرد. از آنان توقعات بیجا دارد و بر اطرافیانش کلا سلطه پیدا کرده و زندگی را بر آنان…
ادامه »»» -
زنان دنده های کج؛ یا محافظان سینه؟
زنان دنده های کج؛ یا محافظان سینه؟ نویسنده: محمد احمدیان ⚡️ لحظه ای در محضر رسول الله عَنْ أَبِی هُرَیْرَهَ ، أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ قَالَ : ” الْمَرْأَهُ کَالضِّلَعِ، إِنْ أَقَمْتَهَا کَسَرْتَهَا، وَإِنِ اسْتَمْتَعْتَ بِهَا اسْتَمْتَعْتَ بِهَا وَفِیهَا عِوَجٌ “.(بخاری۵۱۸۴) ابو هریره گوید: پیغمبر (ص) فرمود: زن مانند دندهی سینه است؛ اگر راستش کنی ؛ آن را شکستهای؛ و اگر از آن استفاده کنی باید با همان حالت استفاده نمود. در این مورد بخوانید: حقوق…
ادامه »»»