بلندی صدای دشمنان ما بیانگر آن است که ما حضور داریم
صلاح الدین بهاءالدین:
بلندی صدای دشمنان ما بیانگر آن است که ما حضور داریم
صلاح الدین بهاءالدین در دیدار با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در روز چهارشنبه ۲۷ بهمن/۱۵ فوریه، گفت: بلندی صدای دشمنان ما بیانگر آن است که ما حضور داریم و خدا را شاکریم که صدای اسلام در کل عراق بلند است و امیدواریم که بتوانیم این صدا را هر روز قوی تر کنیم.
وی افزود: در کردستان عراق ما به دنبال اهداف اسلامی هستیم و تلاش ما بر این است که اختلافات موجود میان جنبش های اسلامی را کم کنیم و گام های عملی در این زمینه برداشته ایم و تلاش داریم تا یک مانع در مقابل دشمنان اسلام باشیم.
دبیرکل حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق اظهار داشت: ما به دنبال افراط گرایی نیستیم و بر این مسئله تاکید داریم که باید یک انسجام میان خود کردها باشد تا بتوانند با دولت مرکزی ارتباط مناسب تر و نزدیکتری برقرار کنند.
وی تاکید کرد: زمانی اختلافات داخلی، پارلمان را به تعطیلی کشاند و ما اکنون تلاش داریم تا مجددا آن را تشکیل دهیم و این کار جز با کنار گذاشتن اختلافات و نزدیک کردن دیدگاه ها میسر نخواهد شد و همچنین امیدوارم که که بتوانیم در هدف مشترکی که داریم و آنهم سرنگونی داعش، موفق عمل نماییم.
صلاح الدین بهاءالدین با اشاره به سبقه تاریخی دین اسلام، گفت: ما معتقدیم اسلام به عنوان یک دین، یک مسئله است و مسلمانان مسئله ای دیگر؛ مسلمانان در طول تاریخ دچار اختلافاتی شده اند اما اسلام همیشه ماندگار است و ما باید از گذشتگان درس بگیریم و راه اشتباه آنان را تکرار نکنیم.
وی افزود: ما باید بدانیم که دشمن واحدی داریم و این دشمن اکنون مجهز به تکنولوژی های مدرن است و برای مقابله با آن باید یک مدیریت بحران داشته باشیم و یکی از راه های آن، رسیدن به یک دیدگاه واحد به مسایل اسلامی است، زیرا ما همه یک هدف به نام اسلام داریم و به همین دلیل لازم است که با تجدیدنظر در برخی از اندیشه های فقهی گذشته، می توانیم گشایشی برای سایر گروه ها و احزاب مسلمان داشته باشیم.
دبیرکل حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق در پایان ضمن تشکر از حمایت های جمهوری اسلامی ایران در ایجاد ثبات و نظم در عراق، خواستار همکاری های بیشتر با این کشور شد.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه این دیدار اظهار داشت: وحدت عراق و امنیت پایدار در آنجا برای ما حائز اهمیت است و به همین دلیل از ابتدای تشکیل دولت جدید عراق سعی ما بر این بوده است که این کشور به سمت یک حکومت پایدار و دموکراتیک حرکت کند و با حفظ یکپارچگی میان مسلمانان شیعه و سنی از بحران داعش عبور نمایند.
وی خاطرنشان کرد: جریانهای اسلامی در سراسر جهان دارای اهمیت هستند و باید این جریانات با هم اتحاد داشته باشند، هرچند متاسفانه برخی از این جریان ها در برخی زمانها، راه را به اشتباه رفتند و جای دوست و دشمن را به اشتباه گرفتند.
لاریجانی تصریح کرد: برخی از جریانات اسلامی در زیر پرچم اسلام ایستاده اند اما با صهیونیستها و آمریکایی ها پیمان دوستی بسته اند که این جای سوال دارد، ما شاهد هستیم که جبههالنُصره مورد حمایت اسراییل است و زخمی های آنان در اسراییل مداوا می شوند. مگر کسی به دشمنی اسراییل با اسلام و مسلمانان شک دارد!
وی متذکر شد: عراق کشور بزرگی است که باید ثبات و امنیت در آن برقرار شود و یکی از راه های رسیدن به این ثبات، کاهش اختلافات در داخل اقلیم کردستان و همکاری با دولت مرکزی است و نباید اجازه داد افرادی میان اکراد و دولت عراق فاصله ایجاد کنند، زیرا از این فاصله فقط دشمنان سود خواهند برد.
منبع: کردپرس
:)) ماموستا صلاح الدین منظورتونو روشنتر بیان کنید چه کسانی فاجعه خیلی حه مه را رقم زدند زمانی که مردم کردستان توسط بعثی قتل عام می شدند و پیشمرگها از باقیمانده مردم محافظت می کردند چه کسانی بودند که از پشت خنجر زدند … گروه انصار الاسلام همان جماعتی که ۴۲ پیشمرگه بینوا رو با زبان روزه گرفتند عده ای را سر بریدند عده ای را با بلوک کشتند عده ای را هم زنده زنده مثله کردند (نگ کشتار خیلی حه مه)