تناقضات قرآنی – تناقض قرآنی در حسابرسی عجیبالله
تناقضات قرآنی یا وسوسههای شیطانی پاسخ به شبهات وارده بر قرآن
تحقیق و پژوهش: محمد احمدیان
طرح شبههی یکم قرآنی
۱- تناقض قرآنی در حسابرسی عجیبالله
مقدمه
منتقد با بررسی سطحی و ظاهری آیات (۱۱، ۱۲و ۱۷۶) سورهی نساء، به این جمعبندی رسیده است، که سهمالارثهای مندرج در آیات، از واحد و بیشتر است. لذا خداوند هنگام ارسال آیات در فواصل زمانی، و پس و پیش نزول در تنظیم مبتداء و مؤخّرهی آیات، دچار اختلال گریده؛ در نتیجه مسائل ارث با « تناقض » روبرو شده است.
لذا مؤلّف را برآن داشت تا سبک و سیاق جواب را اینگونه تنظیم نماید که ابتدا جواب شبهه را خلاصه تقدیم پژوهشگران و اصحاب تحقیق نماید؛ و جواب تفصیلی را به قسمت پایانی تحقیق واگذار کند. تا کسانی که فرصت کافی برای مطالعه ندارند در کمترین زمان، ردّ شبهات را بررسی نموده، و در صورت لزوم به شرح تفصیلی و کلیات جواب نقد، مراجعه فرمایند.
پاسخ به شبهه
۱- در آیهی (۱۱) سورهی نساء، نظام حقوقی ارث در بین اولاد و والدین، به عنوان اصول و فروع ارثبر، مورد بحث و بررسی قرار میگیرد؛ و سهام هرکدام را تعیین میکند. امّا در آیهی (۱۲) سورهی نساء نظام حقوقی ارث زوجین و تغیرات مقدار ارث با توجّه به وجود اولاد مطرح است. که در قسمت پایانی آیه موضوع ارث « کلاله » مورد بررسی قرار میگیرد. «کلالهی» که ارثبران آن، برادران و خواهران (مادری) هستند؛ و در تقسم ارث سهم مساوی دارند. امّا «کلالهای» آیهی (۱۷۶) سورهی نساء، برادران و خواهران پدری و مادری هستند که سهمالارث آنان متفاوت است؛ و منتقد درایت تفکیک این تقسیم بندی را نداشته است…
با عرض پوزش بعلت به هم ریختن اعداد کسری فایل pdf را قرار دادیم .
برای دریافت متن کامل پاسخ و بررسی این شبهه فایل pdf آن را دانلود کنید .
لینک دانلود : shobohat-qurani-1
سایر تناقضات : تناقضات قرآنی یا وسوسههای شیطانی پاسخ به شبهات وارده بر قرآن
باعرض سلام و احترام
در آیه۱۱سوره نسا:یُوصِیکُمُ اللَّهُ فِی أَوْلَادِکُمْ لِلذَّکَرِمِثْلُ حَظِّ الْأُنْثَیَیْنِ فَإِنْ کُنَّ نِسَاءً فَوْقَ اثْنَتَیْنِ فَلَهُنَّ ثُلُثَا مَا تَرَکَ وَإِنْ کَانَتْ وَاحِدَهً فَلَهَا النِّصْفُ
اگر x را سهم دختر و y را ُسهم پسر در نظر بگیریم:
۱-لِلذَّکَرِمِثْلُ حَظِّ الْأُنْثَیَیْنِ یعنی y=2x
۲-فَإِنْ کُنَّ نِسَاءً فَوْقَ اثْنَتَیْنِ یعنی بعد از اینکه برای هر y،دوتاx در نظر گرفتی ﴿از فای اول فَإِنْ برداشت میشود-به معنی پس اگر )دو حالت پیش میاد
الف: xبزرگتر مساوی دو میباشد در اینصورت دو سوم ماترک میبرند
ب: xیک نفر میباشد در اینصورت نصف ماترک رو میبرد
پس بنا بر آیه۱۱ سوره نسا اولاد حتی اگر همه پسر باشند دو سوم ماترک رو میبرند
بنده ریاضی خوانده ام واین تحلیل برایم خیلی قابل حضم تر است تا آِنیکه علما در طول تاریخ گفته اند
لطفآ پاسخ خودرا به جی میل اینجانب ارسال فرمائید
سپاسگزارم
رضاعبدی-کرمانشاه
۱۳۹۷/۱/۱۳
سلام علیکم
بله فعلا ۱۷ قسمت آن اماده شده که هر هفته یک شبهه را در سایت قرار می دهیم و استاد احمدیان مشغول بررسی و پاسخ سایر شبهات می باشند که در کل هفتاد شبهه است.
ضمنا ایشان مشتاق نظرات خوانندگان می باشند.
با سلام مطلب جالبی بود آیا قرار است قسمتهای دیگر را هم در سایت نمایش دهید؟