اخوان المسلمین کیست ؟ به مناسبت یادبود شهادت امام شهید حسن البناء
اخوان المسلمین کیست ؟ به مناسبت یادبود شهادت امام شهید حسن البناء
ماهر ابراهیم جعوان / ترجمه: حمید محمودپور- مهاباد
به مناسبت سالگرد شهادت امام بنا در ۱۲ فوریه ۱۹۴۹م کمال احترام و قدردانی و محبت و تشکر را در حق امام مجدد؛ شهید حسن البنا ( رحمه الله ) بنیان گذار جماعت إخوان المسلمین اعلام می دارم.
امام شهید مؤسّس جماعت بزرگی است که در برابر طاغوت ها و ستمگران و اشغالگران غاصب در تمامی مراحل از آغاز پیدایش مبارکش تا به حال ایستاده است و پیوسته به مبارزه ی خود ادامه خواهد داد و به اذن خدا، نماد صبر و پایداری و فداکاری و مسؤولیت پذیری و کار برای دین و حفاظت و پاسداری از ثوابت و اصول دین خواهد ماند؛ هرچند در این راه قربانی ها دهد.
اخوان المسلمین، قبل از این که به عنوان یک سازمان به شمار آید، در حقیقت عامل پیوند وبه منزله ی روح و عامل اخوت و شناخت یکدیگر و دوستی و تفاهم و همکاری و رفتار و اخلاق و مبدأ و اندیشه و فهمی است که همه ی افرادش را با هم مرتبط می سازد و از آنان افرادی می سازد که مسؤولیت ها را در حق همنوعان خویش به خوبی ادا کنند.
این سازمان، وسیله ای برای بندگی و عبادت خدا است و به خودی خود هدف نیست و تنها وسیله ای برای رسیدن به اهداف و آرمان های والای اسلام است که بسیاری از مردم از آن شانه خالی می کنند.
جماعت اخوان، طرح و پروژه ی اهل سنت و جماعت در عصر حاضر بوده که دارای خصوصیاتی واضح و روشن و برنامه ها و وسایل و اهدافی مشروع است که از جهت طبیعت و نوع و هدف و آرمان با پروژه های متعدد در سرتاسر جهان؛ خصوصاً با برنامه و پروژه ی مشترک صهیونیستی – آمریکایی مبارزه می کند.
این سازمان، عامل فهم اسلام میانه رو و متوازن و دارای ویژگیهای ربانیت، جهانی و تدریجی و واقعی و امروزی بودن و به دور از افراط و تفریط و صاحب بینشی فراگیر و همه جانبه است، و از صفاتی چون تلاش و اجتهاد و عطا و نوگرایی و فهم و اخلاص و عمل و جهاد و فداکاری و اطاعت و ثبات و تجرد و اخوت و اعتماد و خودباوری برخوردار است.
اخوان المسلمین، برنامه و پروژه ی حمایت از ارزش ها و اصول موجود و احیای ارزش های از دست رفته و تصحیح اشتباهات و شناساندن و تبیین حقایق مخفی از دیدگان امت؛ خصوصاً روش و برنامه ی حکومت اسلامی و اجرای شریعت اسلامی و آزادسازی وطن ها و مبارزه با اشغالگران و آزادسازی مقدسات و برقراری وحدت امت اسلامی و فراگیر کردن دعوت در تمام زمینه های زندگی است. البته تنها کسی می تواند این دین را یاری رساند که به تمام جنبه های آن آگاهی و احاطه داشته باشد.
http://www.ikhwanonline.com/Article.aspx?ArtID=222492&SecID=390